• /  6
  • 下載費用: 10.00積分  

英語五下專項練習題(閱讀題).doc

'英語五下專項練習題(閱讀題).doc'
?北京版五下Unit1Today is Sunday. Mike is at home and he is watching TV. His favourite basketball team is playing. Kevin is talking and playing chess with Jane. They are having a good time. Maomao and Lingling are in the bedroom. Maomao asks Lingling to look at the pictures of his family. They are having a birthday party for Maomao’s grandma. His parents are putting candles on the cake. All family are very happy on that day. 一、讀短文,根據問題選擇正確答案。1、 Mike is _______ at home.A: watching TV B. playing chess C. going2、 Kevin is playing chess with _______A:Mike B. Maomao C. Jane3、________ are looking pictures about the birthday party for Maomao’s grandma. A: Mike and Maomao B. Maomao and Lingling C. Kevin and Maomao3、 Maomao’s parents are putting _______ on the cake.A: candles B: candies C. toys 二、讀短文,判斷文后句子的意思是否與短文內容一致,一致的畫√,不一致的畫X。( ) 1. Tomorrow is Friday.( ) 2. Mike likes watching basketball game.( ) 3. Kevin is playing and talking with Jane.( )4. Lingling has a picture of her family.( ) 5. Maomao’s parents are putting candles on the cake.答案: 一、ACBA 二、X√√X√北京版五下Unit2 When spring comes, the leaves and the grass will come out. Everything will be green again. Green leaves are like little factories. They make food for their tree. They need the sunlight, air, and water to make food.一、讀短文,根據問題選擇正確答案。1、When will the grass come out? ( )A. In summer. B. In spring. C. In winter.2、 What will happen in spring?A. The grass will come out. B. Everything will be grey again.二、讀短文,判斷文后句子的意思是否與短文內容一致,一致的畫√,不一致的畫X。( ) 1. The leaves and the grass will come out in autumn.( ) 2. Green leaves make food for the tree.( ) 3. They need the sunlight, wind and water to make food.( ) 4. Flowers are like little factories.( ) 5. Everything will be green again in spring.答案: 一、BA 二、X√X X√Each part of a plant has a different job. Flowers make the seed. Little seeds grow up to be plants. Leaves make food for the plant. The stem carries food and water to leaves. The roots hold the plant in the ground.一、讀短文,根據問題選擇正確答案。1、What do leaves do? ( )A: Make seeds. B. Grow up to be plants. C. Make food.2、The stem carries________ to leaves. ( )A. roots and tree B. food and water C. seeds and roots3、 What do roots do?A. Make food. B. Grow up to be plants. C. Hold the plant.二、讀短文,判斷文后句子的意思是否與短文內容一致,一致的畫√,不一致的畫X。1、( ) Flowers make food for the plants.2、( ) The stem carries food and water to leaves.3、( ) Everything will be green again in spring.4、( ) The plant has many parts and each part has a different job.答案: 一、 CBC 二、X√√√北京版五下Unit3 We can get fruits from trees. But we get most of our foods from plants. Our foods come from different parts of plant. Peanuts are seeds, potatoes are stems, and tomatoes are fruits. Corn, wheat, and rice are all seeds. Some nuts are seeds, too. Seeds trave。省略部分。y should both study hard. Yangyang’s father is a football coach. Yangyang wants to be a football player in the future. Guoguo’s father plays baseball. He will teach her how to play baseball.一、讀短文,根據問題選擇正確答案。1、 What does Mike like? ( )A. Planting trees. B. Making model planes. C. Studying hard.2、 What will Mike be in the future? ( )A. A policeman. B. A pilot. C. A professor.3、Baobao should ______ to be a professor? ( )A. fly a plane. B. play baseball c. study hard4、 What does Yangyang’s father do? ( )A. A football player. B. A basketball coach. C. A football coach.5、What will Yangyang do in the future? ( )A. A football player. B. A dancer. C. A barber.二、讀短文,判斷文后句子的意思是否與短文內容一致,一致的畫√,不一致的畫X。( ) 1. Mike enjoys making model ships.( )2. Mike will fly a plane or a spaceship in the future.( )3. Baobao should study hard to be a professor.( )4. Yangyang wants to be a football coach.( )5. Guoguo’s father will teach her how to play baseball.答案:一、BBCCA 二、X√√X√北京版五下Unit7Lingling’s father is working in New York. Lingling and her mother will visit him during the summer holiday. It will take them more than ten hours to fly from Beijing to New York. Guoguo will miss her. Lingling will write emails to Guoguo.一、讀短文,根據問題選擇正確答案。1、Where does Lingling’s father work? ( )A. In London. B. In Toranto. C. In New York.2、Who will go with Lingling to visit her father? ( )A. Guoguo. B. Her mother. C. Her friend.3、How will they go there? ( )A. By car. B. By plane. C. By train.4、How long will it take them to New York? ( )A. More than 10 hours. B. Only 6 hours. C. 2 hours.二、讀短文,判斷文后句子的意思是否與短文內容一致,一致的畫√,不一致的畫X。 ( ) 1. Lingling’s father is working in Beijing. ( )2. Lingling and her mother will go to New York. ( )3. They will take ten hours to fly from Beijing to New York. ( )4. Guoguo is Lingling’s friend. ( )5. Lingling will write emails to her father.答案: 一CBBA 二、X√X√XSanya is famous for its sandy beaches. Yangyang will go there for the summer vocation. He will go swimming in the sea every day. Sara will not go away for the holiday. She wants to see more of Beijing. She will visit many interesting places. She will take photos.一、讀短文,根據問題選擇正確答案。1、What is Sanya famous for? ( )A. Water. B. Sandy beaches. C. Fruits.2、When will Yangyang go there? ( )A. This weekend. B. This winter C. This summer.3、Where will Sara stay? ( )A. In Sanya. B. In the sea. C. In Beijing.4、What will Sara do during the summer? ( )A. Take photos. B. Visit friends. C. Go swimming.二、讀短文,判斷文后句子的意思是否與短文內容一致,一致的畫√,不一致的畫X。( )1. Sanya is famous for its sandy beaches.( )2. Yangyang will go to Beijing for the summer vocation.( )3. Sara will stay in Beijing and see more of Beijing.( )4. Sara will take many photos in Sanya.答案: 一、BCCA 二、√X√X
關 鍵 詞:
閱讀 英語 專項 練習題
 天天文庫所有資源均是用戶自行上傳分享,僅供網友學習交流,未經上傳用戶書面授權,請勿作他用。
關于本文
本文標題:英語五下專項練習題(閱讀題).doc
鏈接地址: http://www.476824.live/p-51579718.html
關于我們 - 網站聲明 - 網站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網站客服點擊這里,給天天文庫發消息,QQ:1290478887 - 聯系我們

本站為“文檔C2C交易模式”,即用戶上傳的文檔直接賣給(下載)用戶,本站只是中間服務平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有【成交的100%(原創)】。本站是網絡服務平臺方,若您的權利被侵害,侵權客服QQ:1290478887 歡迎舉報。

[email protected] 2017-2027 http://www.476824.live 網站版權所有

粵ICP備19057495號 

收起
展開
球探网即时蓝球比分 我要今天3d开机号 股票如何开盘竞价 彩经网3d缩水过滤工具 广西快乐十分最新开奖结果 福建十一选五开奖结果手机版 福建体育彩31选7中 江苏快三计划软件免费 私募股权基金配资 内蒙古快三走势图 极速时时彩开奖记录