• /  13
  • 下載費用: 19.90積分  

初中英語外研版七年級下冊Module11 Body language單元練習.docx

'初中英語外研版七年級下冊Module11 Body language單元練習.docx'
?初中英語外研版七年級下冊Module11 Body language單元練習一、聽力(聽力)(共25小題;共25分) 一、錄音中有五個句子,每個句子聽一遍,然后從每小題A、B、C中選出適合每個句子的答語。 1. A. Yes, of course. B. Wait a minute, please. C. What a pity! 2. A. Oh, I'm sorry. I went to the school library. B. What time did you call me? C. I was in the school library. 3. A. It's my pleasure. B. Motorola is more popular. C. I know, anyway. 4. A. Sure, I will. B. Sorry, I won't. C. Thank you. 5. A. A week later. B. About a week. C. In a week. 二、錄音中有五組對話,每組對話聽一遍,然后從每小題A、B、C中選出能回答每個問題的正確答案。 6. How many people were killed in this accident? A. Three. B. Fifty. C. Fifteen. 7. How did the man like the football game? A. It was a poor game. B. Half of the game was good. C. Both the man's friend and he himself liked it. 8. What does the man mean? A. He's tired. B. He's free. C. He's busy. 9. What time will they meet? A. They will meet at 7:30. B. They will meet at 8:00. C. They will meet at 8:30.10. How does the man usually go to work? A. By car. B. On foot. C. By bike. 三、錄音中有一段對話,聽對話兩遍,然后從每小題A、B、C中選出能回答每個問題的正確答案。11. How long haven't they seen each other? A. For fourteen years. B. For four years. C. For five years.12. Why doesn't Cathy want to be a lawyer? A. Because she doesn't pass the exam of the law school. B. Because she wants to help people in the hospital. C. Because her English isn't good.13. Who wants to be a translate in the future? A. Cathy. B. Jack. C. Linda.14. What did Linda study before? A. Business. B. Computers. C. Music.15. How many people have changed their minds? A. One. B. Two. C. Three. 四、錄音中有一篇短文,聽短文兩遍,然后從每小題A、B、C中選出能回答每個問題的正確答案。16. What is this article about? A. A man is good at drawing cartoons. B. A book named A Fish With a Smile. C. A pet fish.17. Why does the man buy the fish? A. Because he likes pet. B. Because the fish always smiles at him. C. Because he feels lonely.18. The man dreams where he is? A. In a pet shop. B. In a glass ball underwater. C. In his house.19. What does the man do when he wakes up? A. He puts the fish close to him. B. He puts the fish into the sea. C. He brings the fish home.20. Why does the man do it like that? A. Because he loves the fish. B. Because he doesn't like the fish anymore. C. Because the fish doesn't smile at him. 五、聽力填表錄音中有一段短文,聽短文兩遍,根據所聽內容填寫下面的表格。(每空不多于三個詞)Memory That's why we can remember things after 21.  . People who have good memories They can easily learn many things 22.  .The time when people learn their languageEverybody learns his own language when he is 23.  .The children in foreign countriesThey can learn two languages 24.  .The students in school It is not easy for them to learn a foreign language because they have 25.   for it.21.  22.  23.  24.  25.  二、單項選擇(共10小題;共10。省略部分。s a great job.W: I think so. How about you, Jack? Do you still want to study business?M: No, I've decided to study English instead. You know English is very important, and I want to be a translator in the future.W: Great! What about Linda? I remember she wanted to study music.M: Oh, she has decided to study computers, because she wants to be a programmer.W: Things have changed a lot since we saw each other last time.四、錄音中有一篇短文,聽短文兩遍,然后從每小題A、B、C中選出能回答每個問題的正確答案。Jimmy is good at drawing cartoons. Do you know his book A Fish With a Smile?In the book, there is a man. He is lonely. When he walks by a pet shop, he sees a lovely fish. The fish always smiles at him. He buys the fish and brings it home. The man looks after the fish very well. He puts the fish close to him while he is reading, watching TV, taking a bath, and so on.One night, the man has a dream. He and the fish go swimming in the sea. They are happy. Suddenly, the man finds that he is in a glass ball underwater. He can't get out. How can he be free?When the man wakes up, he looks at the fish again. Is this fish really smiling at him? It is not free in his home. Then the man puts the fish into the sea!The story tells us: If you love something, let it be free!五、聽力填表錄音中有一段短文,聽短文兩遍,根據所聽內容填寫下面的表格。(每空不多于三個詞)We each have a memory. That's why we can remember things after a long time. Some people have a very good memory and they can easily learn many things by heart, but some people can only remember things when they say of do them again and again. A good memory helps one learn a language well. Everybody learns his own language when he is a small child. He hears sound, remembers them and then he learns to speak. Some children are living with their parents in foreign countries. They can learn two languages easily because they hear, remember and speak the two languages every day. In school it is not easy to learn a foreign language because the students have little time for it and they have to learn other subjects, too.二、單項選擇26. B 27. B 28. A 29. D 30. D 31. A 32. D 33. C 34. B 35. D 三、單詞拼寫(單句首字母填空)36. kiss37. shake38. smile39. visitors40. together41. finger42. rude43. polite44. foreign45. bring四、單詞拼寫(根據中文提示拼寫單詞)46. together47. fingers48. shakes49. personal50. polite51. visitors/tourists52. knees53. Bring54. foreign55. smiling五、翻譯(根據中文提示完成句子)56. compare, with57. leave; alone58. were close to each other59. in fact60. don't take; out61. laugh at62. Be sure63. shake hands with64. write down65. don't, at all六、完形填空66. C 67. C 68. B 69. C 70. B 71. C 72. B 73. A 74. C 75. A 七、閱讀理解76. C 77. C 78. D 79. A 80. B 81. C 82. B 83. C 84. A 85. C 86. B 87. A 88. D 89. B 90. A 91. C 八、短文7選5(5選5等)92. D 93. E 94. C 95. A 九、閱讀與表達(問答式)96. Not as beautiful as other girls.97. She gave her a (beautiful) hair clip.98. No, they didn't.99. By the door.100. What he/she thinks about himself/herself.
關 鍵 詞:
module 11 module11 下冊 body language 七年 單元 英語 練習
 天天文庫所有資源均是用戶自行上傳分享,僅供網友學習交流,未經上傳用戶書面授權,請勿作他用。
關于本文
本文標題:初中英語外研版七年級下冊Module11 Body language單元練習.docx
鏈接地址: http://www.476824.live/p-51579510.html
關于我們 - 網站聲明 - 網站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網站客服點擊這里,給天天文庫發消息,QQ:1290478887 - 聯系我們

本站為“文檔C2C交易模式”,即用戶上傳的文檔直接賣給(下載)用戶,本站只是中間服務平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有【成交的100%(原創)】。本站是網絡服務平臺方,若您的權利被侵害,侵權客服QQ:1290478887 歡迎舉報。

[email protected] 2017-2027 http://www.476824.live 網站版權所有

粵ICP備19057495號 

收起
展開
球探网即时蓝球比分 山东群英会最开奖号码 青海11选五走势图结果 七星彩杀号定胆 体彩排列三双双字谜今日的 pk10免费计划软件下载 排列七星开奖结果 北京11选5开奖历史 重庆幸运农场合法吗 奇趣腾讯分分彩靠谱吗 葛洲坝股票股吧