• /  8
  • 下載費用: 11.90積分  

江蘇省徐州市第一中學2019_2020學年高二英語下學期第三次檢測試題.docx

'江蘇省徐州市第一中學2019_2020學年高二英語下學期第三次檢測試題.docx'
?江蘇省徐州市第一中學2019-2020學年高二英語下學期第三次檢測試題第一部分:閱讀理解(共兩節,滿分 50 分)第一節(共 15 個小題:每小題 2.5 分,滿分 37.5分)閱讀下列短文,從每題所給的 A、B、C 和 D 四個選項中,選出最佳選項,并在答題卡上將該項涂黑。ASeventy-three-year-old Gary selected his food in Value Mart more carefully than NASA chose its candidates for the space shuttle. Skim milk was $2.99, on sale from $3.49; white bread, 89 cents with a discount; table salt, 99 cents, 20 cents off the regular price. Leaving the cashier (收銀員), he estimated that he had saved 80 cents today. He was pleased that he had got good value for his money again.At the exit, the cold wind reminded him of his gloves. “Now where are they?” Not in the coat pockets. Not in the grocery bag either. The worried man made a thorough search of all his pockets, again including the grocery bag. Now he was sure they must have been dropped somewhere inside the store.Old Gary had bought the black gloves at a 25% discount ten years ago. His quick decision to buy the expensive gloves turned out to be a good one, which even promoted his social status on the bus, as poorer passengers stared at him enviously. Losing this favorite possession was almost like losing a child to him.Gary re-entered the store with long steps. He followed the same route he had walked before. There were all open passages and it did not take long to be convinced that the gloves were not in sight.“Society has changed, people have changed”, he murmured to himself. “Years ago, if somebody picked up something lost, they would give it back. Not anymore!”On his way out, he went over to the cashier to ask if she had received any lost gloves. She asked him what color they were, and when he said “black”, there came a disappointing answer. He took his time now, finally walking out of the store.Back home, Gary was at a loss. In deep winter, he could not do without a pair of gloves. He was very upset that people no longer returned things they found on the road.After a month, Gary decided to buy another leather pair. Before boarding the subway, he stepped into Value Mart again to see if by any chance his gloves had been returned to the lost and found office. “What color are they?” the woman in the office asked again. “Black,” he gave the same answer. She looked into her drawer and drew out a pair of men’s leather gloves. “Are they?”“Yes! Those are mine!” Gary exclaimed, his eyes glowing with joy.1. According to the passage, Gary thought his buying the gloves to be ______.A. unnecessary B. hot-headed C. wise D. adventurous2. What can we infer about Gary?A. He is particular about food. B. He is not well off.C. He holds a pessimistic attitude towards life. D. He doesn’t get along well with his neighborhood.3. In Gary’s opinion, why couldn’t he recover his gloves at first?A. He was not careful enough. B. The cashier forgot to return his gloves.C. A customer took his gloves by mistake. D. Someone picked up his gloves and kept them on purpose.BRole-Playing in Child DevelopmentP。省略部分。ge26. A. but B. so C. and D. yet27. A. make B. enjoy C. mind D. dislike28. A. carelessly B. casually C. wisely D. normally29. A. protect B. keep C. guard D. drive30. A. position B. place C. spirit D. shape31 A. scissors B. knives C. buttons D. forks32. A. fed B. praised C. treated D. cured33. A. family B. cat C. animal D. prison34. A. wrong B. exciting C. disappointing D. bad35. A. doctors B. nurses C. psychologists D. pets36. A. receive B. practice C. enjoy D. discuss37. A. accept B. give C. welcome D. refuse38. A. hopefully B. unfortunately C. finally D. wonderfully39. A. about B. toward C. upon D. for40. A. educated B. touched C. cared D. needed第二節、 語法填空(共10小題;每小題1.5分,滿分15分)閱讀下面短文,在空白處填入1個適當的單詞或括號內單詞的正確形式。I can well remember that I was once asked to deliver a speech titled “A Real Test in My Life” before the whole class at the age of 9! You can imagine how ___41___ (terrible) shy I was with so many eyes ___42___ (fix) upon me. I had no ___43___ (choose) but to prepare for it, though.First of all, I was to draft the speech, which was just a piece of cake for me, a good writer. But the hardest part ___44___ (lie) in my oral presentation from my memory— for to read from the paper was not allowed. The real moment began ___45___ I stood on the platform with my legs trembling and my mind blank. But my listeners were waiting patiently without any signs of rushing me. Gradually I found myself back, ___46___ (deliver) my speech with difficulty. After what seemed to be a hundred years, I found my audience applauding— I made ___47___! From then on, my fear of talking before an audience disappeared.Actually with my ___48___ (confident) building up I now turn out to be a great speaker. Looking back, I know the greatest difficulty on our way ___49___ success is our fear. Overcome it ___50___ we will be able to achieve our goals.第三部分:書本知識運用 (每空1分,共15空,用新學知識填空)我們的牧師總是位各種各樣的事籌集資金。Our vicar is always ___51___ money for ___52___ ___53___ ___54___ ___55___.以前不分晝夜打點報時的大鐘在很多年前遭到破壞。The big clock which used to ___56___ ___57___ ___58___ day and night was damaged many years ago.一天晚上,牧師嚇得醒來。One night the vicar woke up ___59___ ___60___ ___61___.拿著手電筒,他走上鐘樓想看看究竟發生了什么。___62___ with a torch, he went up into the clock tower to see what was going on.敲13下是不如1下好,但總比1下不敲的強。Thirteen is not as good as one, but it’s ___63___ ___64___ ___65___.參考答案 Keys1. C 2. B 3. D4. A 5. B 6. C7. D 8. A 9. A 10. B11.A 12.D 13.C 14.B 15.A16. G 17. F 18. E 19. B 20. C21. B 22. C 23. D 24. A 25. C 26. A 27. B 28 C 29. B 30. D 31. A 32. C 33 B 34 A 35 C 36 B 37 B 38. A 39. C 40. D41. terribly 42 fixed 43 choice 44. lay 45. when 46. delivering 47. it 48 confidence 49 to 50. And51 raising 52 one 53 cause 54 or 55 another 56 strike 57 the 58 hours 59 with 60 a 61 start 62 Armed 63 better 64 than 65 nothing
關 鍵 詞:
2020 高二 學年 英語 2019 中學 學期 第一 第三次 徐州市
 天天文庫所有資源均是用戶自行上傳分享,僅供網友學習交流,未經上傳用戶書面授權,請勿作他用。
關于本文
本文標題:江蘇省徐州市第一中學2019_2020學年高二英語下學期第三次檢測試題.docx
鏈接地址: http://www.476824.live/p-51330723.html
關于我們 - 網站聲明 - 網站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網站客服點擊這里,給天天文庫發消息,QQ:1290478887 - 聯系我們

本站為“文檔C2C交易模式”,即用戶上傳的文檔直接賣給(下載)用戶,本站只是中間服務平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有【成交的100%(原創)】。本站是網絡服務平臺方,若您的權利被侵害,侵權客服QQ:1290478887 歡迎舉報。

[email protected] 2017-2027 http://www.476824.live 網站版權所有

粵ICP備19057495號 

收起
展開
球探网即时蓝球比分 广东十一选五直选一走势图 云南十一选五爱彩乐 黑龙江快乐十分中奖规则奖金 《博彩绝技》 在线配资良法g简配资 幸运飞艇真正官方开奖号码 百宝彩泳坛夺金基本走势图 幸运农场免费计划 云南快乐十分任三推荐 浙江11选5 杀号公式