• /  11
  • 下載費用: 11.90積分  

陜西省咸陽市三原縣南郊中學2020屆高三英語上學期第五次月考試題.docx

'陜西省咸陽市三原縣南郊中學2020屆高三英語上學期第五次月考試題.docx'
?陜西省咸陽市三原縣南郊中學2020屆高三英語上學期第五次月考試題注意事項:1.本試卷共10頁,全卷滿分150分,答題時間為120分鐘;2.本試卷由選擇題和非選擇題兩大部分組成。選擇題必須使用2B鉛筆填涂,非選擇題必須使用0.5毫米黑色簽字筆書寫,涂寫要工整、清晰。第一部分 聽力(共兩節,滿分30分)第一節(共 5 小題;每小題 1.5 分,滿分 7.5 分)聽下面 5 段對話,每段對話后有一個小題。從題中所給的 A,B,C 三個選項中選出最佳選項,并標在試卷的相應位置。聽完每段對話后,你都有 10 秒鐘的時間來回答有關小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。 例:How much is the skirt? A. £19.15. B. £9.18. C. £9.15. 答案是C。1.What are the speakers talking about? A. Having a birthday party. B. Doing some exercise.  C. Getting Lydia a gift  2.What is the woman going to do? A. Help the man. B. Take a bus.  C. Get a camera  3.What does the woman suggest the man do? A. Tell Kate to stop. B. Call Kate' s friends. C. Stay away from Kate.  4.Where does the conversation probably take place? A. In a wine shop. B. In a supermarket.  C. In a restaurant.  5.What does the woman mean? A. Keep the window closed. B. Go out for fresh air.  C. Turn on the fan.  第二節 (共15小題;每小題1.5分,滿分22.5分) 聽下面5段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項,并標在試卷的相應位置。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時間。每段對話或獨白讀兩遍。聽第6段材料,回答第6、7題。6.What is the man going to do this summer? A. Teach a course. B. Repair his house.  C. Work at a hotel.  7.How will the man use the money? A. To hire a gardener. B. To buy books. C. To pay for a boat trip.聽第7段材料,回答第8、9題。8.What is the probable relationship between the speakers? A. Schoolmates. B. Colleagues. C. Roommates.  9.What does Frank plan to do right after graduation? A. Work as a programmer. B. Travel around the world.  C. Start his own business. 聽第8段材料,回答第10至12題10.Why does the woman make the call? A. To book a hotel room.  B.To ask about the room service C.To make changes to a reservation11.When will the women arrive at the hotel? A.On September 15 B. On September 16 C. On September 2312.How much will the woman pay her room per night? A. $179     B.$199    C. $219聽第9段材料,回答第13至16題。13.What is the woman’s plan for Saturday? A.Going shopping    B.Going camping   C.Going boating14.Where will tne woman stay in Keswick? A.In a country inn   B. In a five-star hotel  C. In her aunt’s home15.What will Gordon do over the weekend? A.Visit his friends   B.Watch DVDs  C.Join the woman16.What does the woman think of Gordon’s coming weekend? A.Relaxed    B.Boring   C.Busy.聽第10段材料,回答第17至20題17.Who  is Wang Ming? A.A student     B. An employer  C.An engineer18.What does the speaker say about the college job market this year? A.It’s unpredictable  B. It’s quite stable C.It’s not optimistic19.Whar percentage of student job seekers have found a job by now? A.20%    B. 22%    C. 50%20.Why are engineering graduates more likely to acce。省略部分。刪除:把多余的詞用斜線(\)劃掉。修改:在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。注意:1.每處錯誤及其修改均限一詞; 2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計分。We had a English story—telling competition the day before yesterday. It is required that all the stories be original and interested, and be presented in English within five minutes. All my classmates took an actively part in the activity. Two foreign English teachers were invited to act like judges. In the end, Li Ping had got the first place. All the participants said the activity benefited us a lot in many ways. Not only did it improved their spoken English, but also it brought them much fun. We all hope that such kinds of activity can be holding again.第二節 書面表達(滿分25分)假如你是學生會主席,你要在學校廣播上發布口頭通知,內容如下:學生會將在1月12日晚(星期天)在科技樓會議大廳舉辦晚會,歡迎來自加拿大的朋友。聚會7:00準時開始,持續兩個半小時。節目有音樂、舞蹈、唱歌,最后還要和外國朋友交換禮物。請帶上自己的禮物,寫上自己的名字和祝福語,歡迎大家踴躍參加。請你寫一篇120字左右的英語作文。注意:1、口頭通知的開頭和結尾已寫好,不計入總字數;2、參考詞匯:科技樓:Science and Technology BuildingBoys and girls, May I have your attention, please? I have an announcement to make. ____________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________That’s all. Thank you.英語第五次月考答案聽力答案 1. C 2. B 3.A 4.C 5.A 6.C 7.B 8.A 9.A 10. C   11. B 12. B 13.C 14.A 15.B 16.B 17.A18. C 19.A 20. B閱讀理解 21-23ACB 24-27 DBDA 28-31. CBCD 32-35. CAAB 36-40BCAFE完型填空41-45 BBDDC 46-50 BCDAB51-55 CDBBC 56-60 DAACD語法填空61.to 62. till/ until/ and 63. was built 64. to keep 65.joined 66.the 67.where 68. warning 69.extremely 70. by第一節:短文改錯(每小題1分,滿分10分)1. a English story 中a----an 2. required 之前is-----was3. interested-----interesting4.actively——active 5. act like 中like—as6. had got the first place. 7. benefited us中us—them8. improved—— improve9. activity—— activities 10. holding——held書面表達Boys and girls,May I have your attention, please? I have an important announcement to make.The Students’Union is going to hold a party on Sunday evening, January12, to welcome our friends from Canada. The party will be held in the meeting hall of Science and Technology Building. It will begin at 7:00 p. m, which will last two and a half hours. There will be music, dancing, singing and exchange of gifts. Will everyone please bring along a small gift for this purpose. Remember to wrap it up, sign your name and write a few words of good wishes. Make sure you will come on time and don’t be late.There is certain to be a lot of fun. Everyone is welcome.That’s all. Thank you.
關 鍵 詞:
高三 2020 中學 英語 學期 南郊 第五 三原縣 咸陽市 次月
 天天文庫所有資源均是用戶自行上傳分享,僅供網友學習交流,未經上傳用戶書面授權,請勿作他用。
關于本文
本文標題:陜西省咸陽市三原縣南郊中學2020屆高三英語上學期第五次月考試題.docx
鏈接地址: http://www.476824.live/p-51330709.html
關于我們 - 網站聲明 - 網站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網站客服點擊這里,給天天文庫發消息,QQ:1290478887 - 聯系我們

本站為“文檔C2C交易模式”,即用戶上傳的文檔直接賣給(下載)用戶,本站只是中間服務平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有【成交的100%(原創)】。本站是網絡服務平臺方,若您的權利被侵害,侵權客服QQ:1290478887 歡迎舉報。

[email protected] 2017-2027 http://www.476824.live 網站版權所有

粵ICP備19057495號 

收起
展開
球探网即时蓝球比分 炒股直播平台 体彩排列三太湖 五分彩开奖网址 体彩飞鱼和值走势图 中持股份股票 极速飞艇app注册 北京11选5任选五遗漏 鸿满仓配资 河南体彩泳坛夺金规则2019 河北快三综合走势图表