• /  5
  • 下載費用: 14.90積分  

冀教九年級上第五單元英語測驗.doc

'冀教九年級上第五單元英語測驗.doc'
?冀教九年級上第五單元英語測驗班級________ 姓名_________ 成績___________一. 用所給詞的適當形式填空20%1. Bill Gates_____(devote) himself to the computer business.2. A lot of______(soldier) lost their______(life) in the water.3. In the Anti-Japanese war, Bethune worked in the _______(north) part of China .4. The doctor are _______(operate) on the patient.5. It is ______(produce) in our country.6. Why is there so much______(血 ) on the floor?7. Is China a ______(發展 ) country?8. There is _____(沒有東西 ) in the room.9. Hellen ____(樹立 ) an example for us.10. It is _____(據說 ) that there will be a football game at 2:00 this afternoon.二 單項選擇30%1. During his life time, Edison_____ 1093 inventions  A. worked   B. made   C. did     D. gave2. China is famous _____ the Great Wall.  A. in     B. for     C. with      D. on  3. It ______ that Mr. Smith is dead.  A. say     B. said     C. is said     D. saying4. The boy was not ______ to reach the apple.   A. high enough           B. enough high  C. tall enough              D. enough tall  5. Edison was a great inventor. He _____ to inventing things.  A. give himself              B. gave him  C. devoted himself           D. devoted him                      6. Who _____ the right answer to the question?  A. came up with           B. came up  C. caught up with          D. find out7. Since then, forty English lessons ____in our class.  A. have learned            B. have been learned  C. are learned             D. learned8. Helen’s courage and hard work brought _____.  A. success     B. money     C. death     D. life9. During your stay at school, it’s very important not to give up______.  A. question    B. questioning   C. to question   D. questioned10. After a few years’ hard work, they _____ in finish building the big bridge.  A. developed    B. succeeded    C. searched     D. observed 11. The room is very clean because it_____ by us.  A. was kept              B. is clean  C. is cleaned             D. will be swept12. He was born ____ October of 1879 in Germany.  A. on     B. at      C. from       D. in13. She can play _____ violin very well.  A. the     B. a       C. /      D. an14. Please remember _____ in your paper tomorrow.  A. to hand   B. hand   C. handing    D. handed15.I have a lot of problems____ physics  A. for     B. from     C. with      D. on三.完型填空10%In the past, people didn't use stamps. They had to pay money when they received letters. Rowland Hill, a schoolmaster in England was the first ___1___ using stamps. He thought it ___2___ much easier for people to use ___3___. They could go to the nearby ___4___ to buy stamps and put them on envelopes(信封) ___5___ they ___6___ letters. The post office only put seals(印章) ___7___ the stamps so that people could not use the stamps ___8___. In this way, the post office ___9___ send postmen to collect(收) money. It only needed ___10___ postmen to deliver(投遞) letters. The government finally accepted(接受)。省略部分。es and San Francisco, also on the Pacific coast, are larger than Seattle. Henry's cousin, Susan, lives in New York. It is the largest city in the United States. Thousands of people visit New York each year. The most important city in the United States is Washington, D. C. It is the capital, but it is much smaller than New York. 1. How many states are there in the U. S. A. ? A. Five    B. Forty- Five.    C. Fifty    D. Fifteen. 2. Which state is the largest in population? A. California.                B. Rhode-Island. C. Alaska                     D. Los Angeles. 3. Which state is the coldest, the newest, and the smallest in population? A. Rhode Island.    B. Seattle.    C. San Francisco.    D. Alaska. 4. Which of the following is true? A. The oldest states are the ones along the Pacific coastB. Washington is the most important and the largest city. C. New York is the largest city in the United States. D. Henry's cousin lives in the Seattle. 5. Why is Washington, D. C. the most important American city? Because _________. A. it is the largest city             B. it is the largest in population C. it is the most beautiful city      D. it is the capital of the United States (三)Our eating habits are very important for good health and a strong body. There are times when most of us would have sweets and ice-cream better than eat and rice. Sweets and ice-cream are not bad for us if we eat them at the end of a meal.__1_____.It is important for us to eat our meal at the same time every say. When we feel hungry, it is a signal that our body needs food. ___2___. A long time ago in England, some judges often decided whether a man was telling the truth by giving him some dry bread. __3____. Though this seems very strange and foolish, they thought it was a very good way of finding out the truth . A man who is worrying about something has difficulty in swallowing anything dry. __4_____A. If the man could not swallow the bread, the judges would decide he was not telling the truth.B. Because he is worried, he loses his appetite and does not want to eat.C. If we eat them at meals, they may take away our appetite.D. When we feel angry or exited, we may not want to eat.What is the best title for the passage is __5_____ A. Eating habits and health B. Sweets and appetite C. What affects your appetite D. Regular meals書面表達10%請根據下面的提示,向你的外國朋友介紹劉翔。劉翔是你最喜歡的運動員。他高大健壯,在2004年雅典奧運會擊敗著名美國運動員Allan Johnson奪得110米欄(hurdle )金牌,并平了自己的世界記錄。你希望自己像劉翔那樣好好鍛煉身體,在以后的工作中盡力拼搏獲得成功。答案:一.1. devotes/is devoting 2. soldiers ; lives 3. northern 4. operating5. produced 6. blood 7. developing 8. nothing 9. has set 10. said二.1. B 2. B 3. C 4. C 5. C 6. A 7. B 8. A 9. B 10. B 11. C 12. D 13. A 14. A 15. D三. 1. C 2. A 3. B 4. D 5. B 6. A 7. C 8. A 9. B 10. B四. (一) 1. A 2. D 3. B 4. C 5. C (二) 1. C 2. A 3. D 4. C 5. D (三) 1. C 2. D 3. B 4. A 5. B五.略
關 鍵 詞:
單元 第五 英語 測驗 九年
 天天文庫所有資源均是用戶自行上傳分享,僅供網友學習交流,未經上傳用戶書面授權,請勿作他用。
關于本文
本文標題:冀教九年級上第五單元英語測驗.doc
鏈接地址: http://www.476824.live/p-50983071.html
關于我們 - 網站聲明 - 網站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網站客服點擊這里,給天天文庫發消息,QQ:1290478887 - 聯系我們

本站為“文檔C2C交易模式”,即用戶上傳的文檔直接賣給(下載)用戶,本站只是中間服務平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有【成交的100%(原創)】。本站是網絡服務平臺方,若您的權利被侵害,侵權客服QQ:1290478887 歡迎舉報。

[email protected] 2017-2027 http://www.476824.live 網站版權所有

粵ICP備19057495號 

收起
展開
球探网即时蓝球比分 辽宁十一选五走势图全 北京快三助手下载 北京多乐彩合法吗 聚融信配资 投资理财平台安全吗 118图库彩图跑狗彩图 上海天天彩选4走势图一定牛 新手炒股软件哪个最好 云南十一选五任选遗漏 广东十一选五胆拖投注表