上海市2012年中考寶山區一模試卷及答案.doc

(8頁)

'上海市2012年中考寶山區一模試卷及答案.doc'
?寶山區初三英語第一學期期末質量抽查試卷Part 2 Vocabulary and Grammar (第二部分 詞匯和語法)V. Choose the best answer (選擇最恰當的答案) :(共20分)31. In the United States, Father’s Day is on _______ third Sunday in June. A. a B. an C. the D. /32. I telephoned Jane just now, but she wasn’t in. I has to leave her a(n) _______. A. advice B. information C. message D. paper33. It is no doubt that Liu Xiang is _______ favourite star. A. us B. we C. our D. ours34. Many scientists say that it’s important for us to have ______ food in our diet. A. a variety of B. a great deal C. a large number of D. a good many35. Five _______ students from different schools took part in the English contest last Saturday. A. hundred of B. hundred C. hundreds of D. hundreds36. Many experts think pigs are ______ to train than dogs or cats. A. easier B. much easy C. more easily D. too easy37. You _______ to tell him the news. It will make him sad. A. needn’t B. shouldn’t C. couldn’t D. don’t need38. You have been to Beijing. How long _______ you ______ there/ A. did…stay B. have…stayed C. do…stay D. will…stay39. Today Chinese ______ by more and more people all over the world. A. was spoken B. is spoken C. spoke D. speak40. Mother often tells Tom ______ too much time playing video games. A. not to spend B. to not spend C. don’t spend D. doesn’t spend41. Mrs. Smith found the toys here and there, so she asked her son to ______ his toys before having dinner A. put off B. give away C. put away D. give out42. A: When did it begin to snow? B: It started ______ the night. A. during B. by C. from D. at43. I haven’t got an armchair_________. Will you make room for me?A. To sit B. to sit in C. for sitting D. sitting on44. Children, will you finish _________the classroom before 5:00 p.m.?A. clean B. to clean C. cleaned D. cleaning45. I don’t know if he _______tomorrow.A. Will come B. comes C. came D. has come46. Get up early and do exercise every day, _______you won’t have a strong body.A. but B. for C. and D. or47. They usually have lunch at school, ________?A. haven’t they B. do they C. don’t they D. have they48. A: Have you heard from Jim? B: No, I haven’t. The underlined part means”_______”.A. Heard of the letter B. received a letter from C. written a letter from D. heard about49. Big Ben is a famous _______in London.A. statue B. museum C. park D. clock50. A: Would you mind repairing the MP3 player for me? B: ______.A. Never mind B. Don’t worry C. Not at all D. I’m glad you like itVI. 。省略部分。atter whether his journey is long or short. (17. T 18. T 19. F . 20. T 21. F 22. F 23. F) IV. Listen to the passage and complete the following sentences (聽短文,完成下列內容。每空格限填一詞)Steven Jobs, who designed Apple computer, was not quite successful in his early years. He was not among the best students at school, and he often got into trouble with either his classmates or his teachers. But he was full of new ideas, which few people could see the value of. Things were still the same when he went up to college and he dropped out (輟學)halfway.Steven Jobs worked first as a video game designer at Atari. He worked there for only a few months and then he travelled to India. He hoped that the trip would give him more ideas and a change in life for the better.After he had returned from India, he began to live on a farm in California. And then, in 1975, Steven Jobs began making a new type of computer. Along with his friend Stephen Woziak, he designed the Apple I computer in his bedroom and in fact built it in his garage. He chose the name "Apple" because he thought of a happy summer he once spent in an orchard in Oregon.His Apple computer became such a great success that Steven Jobs became famous, Today Apple computer and iphone are very famous all over the world. (24. trouble 25. of 26. first 27. hoped 28. farm 29. making 30. success) Part 2 Vocabulary and Grammar V. Choose the best answer 31. C 32. C 33. C 34. A 35. B 36. A 37. D 38. A 39. B 40. A 41. C 42. A 43. B 44. D 45. A 46. D 47. C 48. B 49. D 50. C VI. Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each word can only be used once 51. D 52. G 53. F 54. C 55. B 56. E 57. H 58. A VII. Complete the sentences with the given words in their proper forms 59. fifth 60. wonders 61. harder 62. unfit 63. safely 64. milk 65. dislikes 66. nativeVIII. Rewrite the following sentences as required 67. didn't have 68. How often 69. are made 70. How serious 71. tall enough 72. only... that 73. stayed upPart 3 Reading and WritingIX. Reading Comprehension A) Choose the best answer 74. A 75. B 76.D 77. B 78. A 79. BB) Choose the words or expressions to complete the passage 80. A 81. C 82. A 83. A 84. D 85. AC) Read the passage and fill in the blanks with proper words 86. reaches 87. bottom 88. nation 89. across 90. countless 91. Both 92. missD) Answer the questions 93. Yes, it is.94. They climb on a plastic wall.95. One is the convenience of indoor climbing, the other is the rush they get from the climbing.96. A partner.97. He/She pulls your climbing rope through something called a belay device.98. I like rock climbing. Although it's a dangerous sport that requires experience, skill and a cool head, I can experience the pleasure of success. (Any reasonable answers can be accepted.)X. 99. 略
關 鍵 詞:
試卷 寶山區 上海市 答案
 天天文庫所有資源均是用戶自行上傳分享,僅供網友學習交流,未經上傳用戶書面授權,請勿作他用。
關于本文
本文標題:上海市2012年中考寶山區一模試卷及答案.doc
鏈接地址: http://www.476824.live/p-50729831.html
關于我們 - 網站聲明 - 網站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網站客服點擊這里,給天天文庫發消息,QQ:1290478887 - 聯系我們

本站為“文檔C2C交易模式”,即用戶上傳的文檔直接賣給(下載)用戶,本站只是中間服務平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有【成交的100%(原創)】。本站是網絡服務平臺方,若您的權利被侵害,侵權客服QQ:1290478887 歡迎舉報。

[email protected] 2017-2027 http://www.476824.live 網站版權所有

粵ICP備19057495號 

收起
展開
球探网即时蓝球比分 北京pk赛车精准计划 大学生股票分析范文 通昭配资 广东26选5开奖官网 精准平码四连肖606560 体育彩票福建11选5 北京福利彩票福彩论坛 内蒙古快3三同号一定牛 pk10赛车开奖记录结果 北京快中彩开奖时间